Dienbladen

Dienbladen en schootkussens

Rotan Dienblad

Dit mooie en vooral sfeervolle rechthoekige rotan dienblad kunt U bestellen in de webwinkel van Dekogifts. Het is een dienblad met een rechtopstaande opengewerkte mand.

naar de website

Rotan Dienblad

(237)Een leuk en sfeervol rechthoek dienblad van het Nederlandse woonmerk Clayre en Eef.Het dienblad heeft een stevige houten ondergrond en een hoge opstaande rand van rotan.

naar de website

Leuke Placemats

Hier ziet U een set van vier harde placemats met een leuke afbeelding op de voorkant.Gebruik harde placemats met het ontbijt en de lunch in plaats van een tafellaken.Na gebruik kan U de placemats makkelijk schoonmaken met een natte doek.

naar de website

Lichtblauw Dienblad

(237)Dit is echt een romantisch dienblad.Het is een lichtblauw houten dienblad met een aantal prachtig geschilderde bloemen ter decoratie.Het dienblad is 41 X 28 CM.

naar de website

Deftig Dienblad

(237)Dit metalen dienblad van Clayre & Eef heeft een erg mooie en vooral luxe uiterlijk.Toch is het dienblad heel goed betaalbaar zoals wij dat gewend zijn van dit Nederlandse landelijke woonmerk.

naar de website

Dienblad Teckel

(237)Een erg leuk houten dienblad met een afbeelding van een teckel.Het dienblad is zestig centimeter breed en voorzien van twee stevige handgrepen.

naar de website

Laptray Jack Russel

(143)Hier ziet U een laptray met een hele leuke afbeelding van een lieve hond.Het is een afbeelding van een Jack Russel en alleen daarom wilt U al eten vanaf deze laptray.

naar de website

Linkpartners

Bon Appetit Dienblad

Een mooie klein dienblad wat net groot genoeg is om twee of drie kopjes thee en koffie te serveren.Het is een rechthoekig model met een rotan opstaande rand.Het blad dienblad is 32 X 25 centimeter.

naar de website

Rechthoek van Hout

(237)Dit is een handgemaakt rechthoekig dienblad of plateau gemaakt van gerecycled hout.Het dienblad heeft een brocante of vintage uiterlijk en is voorzien van twee metalen handgrepen.

naar de website

Rose Garden

(237)Een klein vierkant houten dienblad met een opstaande rand.Het dienblad is voorzien van een prachtige beschildering van een aantal mooie rozen.Dit decoratieve dienblad wordt ook als kaarsenplateau gebruikt.

naar de website

Dienblad Bloem

(237)Dit houten Clayre & Eef dienblad is gedecoreerd met een bloemen-tak in de kleur zwart.Clayre & Eef heeft een aantal van deze modellen dienbladen met steeds weer een andere mooie afbeelding ter decoratie.

naar de website

Clayre & Eef Dienblad

(237)Dit is een perfect afgewerkt houten dienblad van het landelijke woonmerk Clayre & Eef.Op de bodem van het dienblad is een leuke tekst aangebracht in sierlijke zwarte letters.De dienbladen van Clayre & Eef zijn goed en goedkoop.

naar de website

Laptray Egel

(143)Een schootkussen wordt ook wel eens laptray genoemd.Het is behalve een makkelijke accessoires om het ontbijt te nuttigen op uw schoot of in bed ook erg makkelijk om er uw laptop op te plaatsen en op uw schoot te leggen.U kan dan heel makkelijk op uw laptop of tablet werken wanneer U gewoon op de bank zit.Deze laptray heeft een afbeelding vaan een egel ter decoratie.

naar de website

Dienblad met Kussen

(143)Een dienblad met een kussen wordt ook wel schootkussen genoemd.Het schootkussen wordt steeds meer gebruikt omdat de mensen het gemak ervan in gaan zien.U kan dan bijvoorbeeld op de bank zitten met het dienblad op uw schoot en lekker ontbijten.Het is dienblad is ook heel handig om ontbijt op bed te serveren.U kan door het kussen het geheel goed recht houden zodat er niets vanaf valt.

naar de website

Set Dienbladen

(237)Dit is een set van drie metalen dienbladen van het Romantische Nederlandse woonmerk Clayre en Eef.De dienbaden hebben een opvallend mooi bewerkte opstaande rand met sierlijke elementen.

naar de website

Rechthoek Dienblad

Een mooi rechthoekig dienblad gemaakt van rotan.Het dienblad is voorzien van een wit houten triplex bodem voorzien van sierlijke zwarte letters.

naar de website

Rond Dienblad

(237)De dienbladen van Clayre & Eef zijn vaak versierd met de mooiste afbeeldingen.Meestal betreft dat romantische afbeeldingen met heel veel bloemen.De dienbladen van dit mooie Nederlandse merk zijn ook nog eens heel goed betaalbaar of eigenlijk gewoon goedkoop.

naar de website

Ovaal dienblad

(237)Een prachtig ovalen dienblad met een kleine opstaande rand.Het dienblad valt zo op door de mooie romantische beschildering.Uiteraard past dit dienblad het beste in een landelijk interieur.

naar de website

Eenvoudig Dienblad

(237)Een eenvoudig maar toch heel stijlvol houten dienblad met twee metalen handvatten.Het dienblad is ook nog eens lekker betaalbaar.

naar de website

Schootkussen

(143)Een schootkussen is een serveerblad met een kussen eronder.wanneer U deze op uw schoot heeft blijft het blad precies recht op uw schoot zodat U makkelijk voor de televisie kan ontbijten zonder dat U thee morst.

naar de website

Harde Placemats

Dit is een set van vier Harde-Placemats met een afmeting van 40 X 30 centimeter.Harde placemats zijn makkelijk in gebruik voor bijvoorbeeld het ontbijt.U gebruik dan de placemats in plaats van een tafellaken.Harde placemats kunt U bestellen in de webwinkel van Dekogifts.nl

naar de website

Set Dienbladen

(237)Dit is een set van twee houten dienbladen met een aantal prachtig gekleurde vogels als decoratie-afbeelding.Het kleinste dienblad is 35 X 25 centimeter en deze wordt ook wel eens gebruikt als kaarsenplateau.

naar de website

Wijn Dienblad

Dit is eigenlijk niet echt een dienblad maar meer een houder om een aantal flessen wijn in te zetten plus wat andere wijnaccessoires.Er kunnen vier flessen rode of witte wijn plus wat wijnglazen in geplaatst worden.Het geheel is perfect gevlochten et een fijne soort rotan.

naar de website

Klein Dienblad

(237)Een klein maar o zo romantisch dienblad.Het blad staat op vier ronde pootjes.De rand van het dienblad is sierlijk bewerkt waardoor het zo,n romantische uitstraling heeft gekregen.

naar de website

Harde Placemats

Dit is een leuke set van vier harde placemats met een gezellige afbeelding.Harde placemats zijn erg handig in gebruik en makkelijk schoon te maken.Bestel deze handige placemats online bij Dekogifts.nl

naar de website

Placemats Kurk

Een set van vier leuke en sfeervolle placemats met een laagje kurk aan de onderkant.Door het laagje kurk blijft de placemat goed op zijn plaats liggen wat vooral handig is bij kleine kinderen.U kan deze placemats online bestellen in de webwinkel van Dekogifts.

naar de website

Frans Terras

Een erg leuke handgemaakte metalen wanddecoratie in de vorm van een Frans Terras.

naar de website

Olijfboom

Hoe leuk is het om een olijfboom aan de muur de hebben als muurdecoratie.Dit is een leuk model gemaakt van ijzer.

naar de website